Min historie

Mit navn er Liss Krogh, jeg er født og opvokset på Møn i en familie hvor der var dine, mine og vores børn. Vi boede 7 mennesker i et lille hus på kun 36 m2. Det var ikke altid hverdagen gik stille for sig.

Som barn vidste jeg altid om folk talte sandt eller ej. Hvis de løj tog jeg afstand fra dem, eller hvis det var andre børn så ville jeg bare ikke lege med dem.

Min mor var syg fra jeg var to år, hun lever endnu. Min far drak meget, hvilket gjorde at han blev syg og døde som 58-årig – da var jeg selv 16 år gammel.

Efter endt skolegang flyttede jeg til København, jeg var 18 år og vejede 38 kg. Jeg tog min uddannelse som bogholder, jeg blev gift, fik barn og i 1987 blev jeg skilt. I dag har jeg igen en familie hvor der er din, min og vores – og børnebørn er det også blevet til.

I 1992 blev jeg selv meget syg. Min mand og svigerinde slæbte mig med til mange læger og behandlere først i det offentlige sundhedssystem og siden i den alternative behandlerverden. Efter lang tids søgen fandt min mand en læge, som fandt frem til at jeg havde en svær kviksølvforgiftning, som havde sat sig på min hjerne, lunger og nyrer. Jeg blev afgiftet med store doser C-vitamin og jeg fik det lidt bedre. Lægen sagde så, at jeg skulle belave mig på at jeg kun kunne tåle at spise 5 ting; kylling, kalkun, broccoli, ris og riskager. Det var ikke hvad jeg forstod ved livet – at skulle sidde og mimre i riskager resten af mit liv – så jeg gik den modsatte vej. Jeg besluttede mig for at jeg ville kunne tåle alt det jeg kunne lide. Da fandt jeg ud af, at vi som mennesker har positive og negative følelser – og hvad de gør ved os.

Lige siden er folk strømmet til mig for at få lavet behandlinger eller blive superviseret og jeg har holdt mange kurser og foredrag. Jeg er blevet opsøgt af både børn og voksne, unge som ældre, direktører og kontanthjælpsmodtagere, for er der noget vi alle er udstyret med uanset hvem vi er, så er det følelser. De negative følelser begrænser os. De positive følelser udvikler os.

Jeg fandt ud af at med ærlighed og positive følelser så har man et godt liv uanset hvad man har været igennem fordi så kan man være den man er i alle livets sammenhænge. Efter at jeg selv kun har mine positive følelser, har hele mit liv ændret sig til noget godt.

Jeg har nu arbejdet med følelser i 15 år – både de negative og de positive. Folk der opsøgte mig efterspurgte en løsning på at kunne være i deres positive følelser hele tiden i stedet for at skulle komme hos mig igen og igen. Derfor udviklede jeg behandling med ORKISOL-pakker – som gør at vi ikke har de negative følelser men kun de positive.