Dit hjem afspejler din personlighed

Næste seminar:
27/04/2016 - 28/05/2016
Tilmelding

Få hjælp til at finde din personlighed, så dit hjem kan afspejle den. Du får værktøjer, så du kan indrette dit hjem – så det passer helt til dig. Derved har du altid et fristed og en tryghed, som passer til dig, når du kommer hjem – og det vil være uden de store økonomiske investeringer.

Din bolig

Din bolig har ingen farver, men er steril og stilren, ja næsten som om der ikke bor nogen der, men at det er en udstilling. Der er koldt, uanset hvor meget varme du har på og du ikke kan finde dig selv. Du vil gerne flytte, fordi du ikke er det rigtige sted. I bor flere sammen, men boligen afspejler ikke jer alle sammen. Du vil gerne have lavet om i dit hjem, men det kan du ikke, fordi hænderne sidder forkert.

Kan du genkende dig selv i noget af det ovenstående? – ja, så er dette seminar noget for dig.

hjemmet – Et sted man lever

Efter seminaret har du fundet din personlighed og lært hvordan du bruger den til at indrette dit hjem, også hvis du bor sammen med andre. Herefter kan du gå hjem og ændre på dit hjem, så det er dejligt, trygt og levende at være i. Du får hjælp til hvad du selv kan gøre og lære at bede om hjælp til det som du ikke kan.

Du får et hjem som er trygt og varmt og hvor du kan slappe af. I dit hjem kan du være kreativ og nyde det. Du skaber dit hjem, så det passer til dig. Dit hjem er pænt, hyggeligt og du føler dig hjemme der hvor du bor. Man kan se og opleve hvem der bor i hjemmet, selvom der ikke er nogen hjemme – fordi hjemmet er levende.

Hele hjemmet skal afspejle dem som bor der, så er det trygt og godt at komme hjem og man glæder sig til at komme hjem. Hjemmet er ikke kun et sted man skal opholder sig, men et sted man lever.

Du tager dit hjem på når du kommer hjem.

Tilmelding
og spørgsmål

Pris 6.000 DKK/person

Ring eller skriv til Liss for tilmelding og spørgsmål omkring seminarer:
+45 2467 3342

Praktisk information