Følg din rigtige vej

Næste seminar:
09/04/2016 - 10/04/2016
Tilmelding

dine kvaliteter

Når du finder dine egne kvaliteter, kan du følge din rigtige vej i livet. Du vil få at vide helt præcis, hvad dine personlige egenskaber er – hvordan du kan bruge dem og værktøjer til, hvordan du kan bruge dem i din dagligdag, så du følger din rigtige vej.

Dit Liv

Måske har du mistet din personlighed og kan ikke finde dig selv. Du siger nej til mange ting og personer og bliver ensom. Du er utilfreds med dit job og er altid på vej til et nyt job, fordi du har valgt forkert på dit fagområde. Du er med andre ord på den forkerte hylde. Du er tilskuer til dit eget liv og lader andre bestemme over dig, men er altid i tvivl om du er på din rigtige vej.

Kan du genkende dig selv i noget af det ovenstående? – ja, så er dette seminar noget for dig.

Din fremtid

Du ved hvem du er og har det godt med dig selv med en dejlig selvtillid, uden at være arrogant. Du lære at sige JA – på de rigtige steder og til de rigtige personer, så bliver du social og nyder dit eget og andres selskab. Du elsker dit job og udvikler dig i det og med det, så det er dejligt at stå op til hver dag – så har du valgt rigtig og du er på den rette hylde. Du får det du vælger i dit liv.

Livet er kan være svært, men det kan også være noget af det mest vidunderlige der findes.

Dine valg

Hele livet drejer som om at træffe de rigtige valg, så du bliver på din vej – find dine egne kvaliteter og du har fundet din rigtige vej, som du vil følge i dit liv. Efter weekend seminaret har du fundet dine kvaliteter, så du kan bruge dem i dit liv, til at træffe de rigtige valg i dit liv, så du bliver på din vej.

Tilmelding
og spørgsmål

Pris 6.000 DKK/person

Ring eller skriv til Liss for tilmelding og spørgsmål omkring seminarer:
+45 2467 3342

Praktisk information