Genfind glæden i livet efter sorg

Næste seminar:
13/06/2016 - 14/06/2016
Tilmelding

Har du mistet nogen i dit liv ved dødsfald, eller oplevet en anden adskillelse fra en person du holder af? I år får du personlig hjælp til at komme igennem krisen og værktøjer, som du kan arbejde med i din hverdag.

Sorgen

Når du har oplevet at miste nogen, kan du opleve mange eftervirkninger. Du vælger at være ensom, fordi du er bange for at miste. Du kan være ked af det, men du holder det for dig selv. Du tager afstand fra den som du har mistet, men du mister samtidig noget af din personlighed, fordi de har været en del af dit liv. Du kan være et problem for dine omgivelser, fordi du hele tiden taler om dem du har mistet. Du dyrker sorgen.

Oplever du noget af dette? – ja, så er dette seminar noget for dig.

Genfind glæden og dig selv

Du kan vælge at dø med de døde og lade dit liv gå i stå – eller du kan vælge at leve dit liv med gode minder og komme videre.Du kan lukke kærligheden ind i dit liv igen og være glad. Du kan leve dit liv sammen med dem, som er her endnu og som du stoler på. Du kan møde nogle nye mennesker, som du kan elske. Du kan græde og det er naturligt, men samtidig en proces, hvor du kan smile når tårerne er væk. Du kan tage det gode som I har haft sammen og komme videre i dit liv.

Hele livet er en proces, hvor du skal udvikle dig i forhold til, hvad der sker i dit liv – og komme videre på en god måde, så livet er dejligt at leve.

Efter seminaret har du fundet dig selv igen, du kan smile og være glad igen og livet er værd at leve.

Tilmelding
og spørgsmål

Pris 6.000 DKK/person

Ring eller skriv til Liss for tilmelding og spørgsmål omkring seminarer:
+45 2467 3342

Praktisk information