Mad med positive følelser

Næste seminar:
13/08/2016 - 14/08/2016
Tilmelding

Lær at elske mad. I år kan du lave mad med passion. Lær at lave mad med gode råvarer og spise mad i hyggeligt samvær. Du vil få af vide hvilken mad, der passer personligt til dig, så du får optimal ernæring.

Du spiser for at overleve

Du gider ikke lave mad og spiser for at overleve. Du spiser med dit hoved i stedet for dine følelser. Du tænker hele tiden på om du tager på af det mad du har lyst til, så du vælger noget forkert at spise. Du kan vælge at være doven og vil have det hele serveret eller spise færdigretter. Du spiser meget ensformigt. Mad er noget som hurtigt skal overstås. Du har ikke lyst til at spise og du optager derfor ikke næring.

Oplever du noget af det ovenstående? – ja, så er dette seminar noget for dig.

Du nyder at spise

Efter seminaret har du fundet dine positive følelser i forhold til mad. Du bruger din kreativitet og dine positive følelser i din madlavning. Du elsker at lave mad med gode råvarer og nyder processen med at tilberede maden. Du får en god planlægning, så du får et godt forhold til maden. Du nyder maden og det er dejligt at spise mad uanset om du er alene eller sammen med andre. Du kan spise det som du har lyst til, uden at blive tyk. Du kan spise med velbehag og du optager næring af det du spiser og får dermed energi.

Mad er nødvendig for at vi kan leve, så derfor er det vigtigt, at have et godt forhold til det, da det er vores energikilde

 

Tilmelding
og spørgsmål

Pris 6.000 DKK/person

Ring eller skriv til Liss for tilmelding og spørgsmål omkring seminarer:
+45 2467 3342

Praktisk information