✔️7 Kabale, Spil Gratis 7kabale Online. 7-kabale | Hos Liss.

Velkommen til min side med gratis 7 kabale hvor du kan tage et spil 7 kabale på nettet gratis så længe, og så ofte du har lyst. Mit navn er Liss og min søn have lavet denne hjemmeside med online gratis 7 spil.

Liss 7-Kabale indstillinger

Da Windows 8 blev lanceret fjernede Microsoft desværre det gamle desktop 7 kabale Solitaire (syvkabale/7 kabale), Minestryger, Hjerterfri og andre gode spil fra Windows og jeg kunne pludselig ikke slappe af med mit ynglings kortspil mere. Jeg har altid elsket kortspil  da det får mig til at slappe af efter en lang dag på kontoret.

Hvordan gik dit spil 7-Kabale? Skriv gerne til mig på Facebook så kan vi sammenligne point og snakke om kabale spil og hygge.

7 Kabale er et fantastisk spil med kort som blev opfundet i 1700 tallet

Derudover var der ingen 7-kabale spil inkluderet i Windows 8, og man skulle downloade Windows Store i stedet hvis man ville have en chance for at spille 7 kabale.

Det var alt for bøvlet og de lavede en masse 7 kabale ændringer til kort spillet så jeg fik min søn til at lave denne hjemmeside hvor jeg kan spille 7-kabale helt gratis. Der er heller ikke en en masse dårlige spil som kun irriterede mig når jeg ville slappe af med et gratis spil 7 kabale på nettet så er kabalen her min løsning på det problem. Når man leder efter 7 kabale online er det normalt med elendige versioner af 7spillet og det vil jeg ikke bruge min tid på. 

 

7 kabale regler og hvordan spiller man 7 kabale Solitaire?

Næsten alle regler til kabaler ligner dem vi ser i kabale 7. Kan du lægge en 7 kabale? På mange områder kan du spille alle kabaler hvis du lærer dine regler til kort i 7 kabalen. Ligesom de fleste andre kortspil kan du også spille 7 Kabale (syvkabale) hjemme i stuen på dit eget spisebord. Andre kabaler som Pyramide Kabale kræver et større lege område, og disse kabaler spilles ofte på gulvet eller på et sengetæppe. Af disse kan nævnes Edderkop Kabale (spider solitaire).

Næsten alle 7kabaler som også kaldes Solitaire kortspil spilles med et eller flere standardpakker med 52 kort. Standard 7 kabale bruger en 52-korts pakke.

 

Her kan du se en video med en guide til et spil 7 Kabale:
YouTube video


Hvad er dit mål med 7 kabale online?

Det første mål med kabale spil er, at frigive og spille visse kort i position til at opbygge hvert fundament bunken, i rækkefølge og i kulør, fra esset til kongen. Det ultimative mål er at bygge hele bunken på fundamentet, og hvis det kan gøres, bliver 7 kabalen kortspillet vundet og er en rar følelse.

Eller sagt på en anden måde 7 kabalen/7-kabale handler om at få dine spillekort op i de fire tomme firkanter også kaldet fundament stakke eller fundament bunker/grundstakke i den rigtige rækkefølge. Så bygge opad i sekvenser, der passer. Prøv det gratis spil 7 kabale online her hos mig og se om du kan få det til at gå op?

Jeg har som sagt spillet 7kabale i mange år og i Danmark er vi mange der elsker dette kabale spil, i min sommerferie sidste år var jeg sammen med Steffen fra syvkabale.nu og vi snakkede om hvor herligt det er at spillet nu har fået sin anerkendelse som det bedste kortspil og at vi sammen vil gøre alt hvad vi kan for at udbrede dette sjove gratis 7 spil.

7-kabale opsætning og spil

 

Kortene rangeres på følgende måde i 7 kabale (syvkabale)

Sådan bliver 7 Kabale kortene rangeret: K (højeste), Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, Es (laveste).

 

Er der strategi involveret i kortspillet 7 kabale?

For at vinde et kabale spil med 7 kabale er det vigtigt at vende alle kortene med billedsiden nedad i manøvrezonen. Derfor, når du står over for et valg mellem at flytte et kort fra kort bunken eller et kort fra manøvrezonen, skal du næsten altid vælge kortet fra manøvrezonen.

Du skal passe på med ikke at forhaste kortene op til grundstakkene, de kan stadig være nyttige i 7 kabale spillet. De skal generelt flyttes op, når begge kort med en mindre rang og kulør substitutter er tilgængelige.

 

Hvordan foregår et kabale spil?

I 7 kabale starter du med 7 manøvre kort stakke af stigende længde, 4 grundstakke og en kort bunke. Flyt dine 7 kabale kort op i fundamenterne. Kør kort bunken så mange gange igennem, som du vil.

Hvis kort bunken bliver tømt under spillet, kan du flytte en konge over på den. For at vinde et gratis 7 kabale kort spil skal alle dine kort være i de 4 grundstakke som også bliver kaldt fundament-stakke. Du kan spille gratis 7 kabale her på Liss.dk Syvkabale.

 

Et par sjov Fakta omkring Kabaler

7-kabale (Syvkabale) er muligvis det mest populære kortspil der findes, muligvis fordi det er et af de få, der kan spilles med kun én kortspiller – dig selv! Her er et par sjove fakta omkring spillet 7 kabale.

  • 7 Kabale eksploderede i popularitet da microsoft tilføjede det til deres kunders computere.
  • Kabale 7 har været en del af windows siden 1989.
  • Kortspillet hedder Patience (tålmodighed) i England.
  • I tidernes morgen blev 7 kabale brugt i spådomskunst.
  • Syvkabale blev udgivet i Rusland første gang i 1826.

 

Brug for mere 7 Kabale Information, så kig forbi kabale enthusiaterne hos Kabale.nu – De har hvad jeg vil kalde den mest dybdegående 7 kabale information jeg til dato har læst og jeg læser selv på Kabale.nu. når jeg skal opdatere min viden omkring 7-kabale og avancerede kortspil strategier.

 

En lille opdatering fra Liss, min 7 kabale side er blevet varmt modtaget. 

Da jeg startede min 7-kabale side med mit første spil var jeg ikke klar over at den ville blive så varmt modtaget som den er blevet, 7spillere fra hele Danmark har besøgt den og er blevet daglige spillere herinde på Liss.dk, det der startede som en lille hyggeside for mig og min søn er blevet til en meget stor del af mit liv og der går ikke én eneste dag hvor jeg ikke nyder at læse jeres kommentarer, emails og breve med gode spørgsmål omkring 7 kabale, spillet bliver ved med at udvikle sig og åbenbarer nye elementer og strategiske beslutninger.

7 kabale har som i ved en meget stor plads i mit hjerte og derfor er jeg også stolt af den nye version af 7 kabalen som jeg har lagt op på siden, gratis 7 spillet giver en bedre oplevelse for de 7-spillere der besøget Liss.dk via deres mobil telefon. Dette er også noget jeg selv ynder at gøre hvis jeg har en ledig stund, f.eks. i venteværelset ved lægen, i køen til covid-19 test eller bare når jeg har overstået mit havearbejde i sommerhuset. I mit sommerhus har jeg ikke en computer, men jeg har min telefon og i ny og næ snupper jeg lige et spil for jeg kan simpelthen ikke lade være.

Bliv endelig ved med at sende mig jeres ønsker og idéer så vi kan fortsætte arbejdet med at gøre Liss til Danmarks bedste og hyggeligste 7 kabale hjemmeside.