💥Minestryger - Gratis online spil på computeren

Jeg har endelig fået min Gratis Minestryger til at virke og du kan prøve det her  🙂 Pas på du ikke udløser en mine-eksposion!

Klarede du at finde minerne? Vi kan hygge sammen på Facebook og snakke om gode strategier til at lokalisere miner.

Gratis Online Minestryger

klassisk minestryger fra windows

Jeg er helt vild med det klassiske minestryger spil, helt siden lanceringen tilbage i ’89 har jeg spillet gratis minestryger online på min Windows computer, og det de små søde felter med mineflagene er printet ind i mit spilleunivers. Jeg spiller kabaler hver eneste dag, men hyggespil som Gratis Minestryger er også formibabelt til at gøre min dag mere sjov og hyggelig. Da jeg fandt ud at at min nevø i USA havde lavet et Minesweeper spil (han er programmør) så fik jeg hurtigt spillet installeret på min hjemmeside mod en klækkelig betaling (Lakridskonfekt sendt med posten) 🙂 og resultatet kan du se her. Det er lige før det slår min gamle Windows version 😉

 

 

 

Hvordan spiller man Minestryger Online?

I Minestryger spillet foregår det sådan at man får en koordinatsystem med 20×20 små felter, hvert felt er ‘ukendt område’ og man skal finde ud af om området er sikkert eller om det kan være fyldt med miner!

Til at starte med skal man tage chancen og klikke på ét felt ud af disse 400 ukendte felter på Minestryger spillet. Sandsynligheden for at ramme et felt uden en mine er ca 80% så dette første træk er ikke så farligt. Hvis du overlever første træk så er der hjælp at hente via de grafiske symboler som du kan læse om her på min spille side.

Her ser vi hvordan det ser ud når man har undersøgt et opråde.

minestryger online spil kan du finde minerne

På billedet fra spillet kan du se nogle tal ved siden af de små felter, hvert tal symboliserer antallet af miner ved feltet, og ved at tænke sig om kan man beregne hvor de omkringliggende minerne nok befinder sig, det kan være svært og jeg har kommet til at udløse mange miner, men er nu blevet ret god til at placere de flag der markerer hvor minerne er placeret. For at placere et flag skal du ‘højre-klikke’ på feltet og det samme hvis du vil fjerne det igen – ofte bliver man klogere længere inde i spillet og ændrer de omkringliggende miners placerecing når det er gået lidt tid.

marker minerne med flag i gratis minestryger

 

Minesweeper en ægte spil-klassiker

sådan så et rigtigt minestryger skib ud

Spillet er ret simpelt men indeholder mange timers god underholdning og det handler om at tænke sig godt om. Du må meget gerne prøve Minestryger her hos mig alt det du vil. Denne Minestryger guide vil helt sikkert gøre det lettere for dig at klare det nervepirrende job som minerydder når du skal fjerne miner fra pladen mellem fjende og ven.

Minestryger Strategi

stor spænding i online minestryger

Når jeg spiller Minestryger Online så tænker jeg på at spillet er baseret på tid, så derfor er det vigtigt at tænke hurtigt og du skal bruge dine logiske evner til at beregne hvor du skal putte de små flag, disse flag indikerer hvor du tror minener er, og på mit spil er der 90 miner på brættet, så bliver hurtigt spændende med den nedtælling.

minestryger spil med mange miner

 

Hvordan spiller man Minestryger Video Strategi

[youtube v=”dvvrOeITzG8″]