Kortspil - Prøv mine gratis spil med kort! ❤️

Alle de kendte gratis kortspil kan du finde her hos Liss. Du kan finde alt fra de bedste brætspil til meget udfordrende kabaler og kortspil som edderkoppen, 7Kabale og hjerterfri.

Planen er at du skal kunne spille alle de bedste og mest populære brætspil som Mahjong, bridge og skak gratis her på siden. Personligt elsker jeg kortspil og min favorit er 7 kabale så disse slags spil vil du også kunne finde her på siden.

Min datter Elsebeth elsker Sudoku så derfor er jeg også super glad for jeg endelig har fået hjælp til, at installere spillet gratis her på hjemmesiden. Disse gratis spil er meget mere end bare spil for mig. For ser du alle disse populære brætspil og kort kabaler er meget mere end bare ren underholdning.

Jeg sender også en varm hilsen til min gode ven der har Danmarks største hjemmeside med Gratis Spil, det er i særdeleshed et besøg værd at kigge forbi BOOM!!, når du keder dig for her er også mange sjove online spil du kan prøve.

Spil Gratis Kortspil hos Liss.dk

Vælg dit favorit kortspil her

Andre hyggelige spil

Gratis Hyggespil der træner hjernen

 

Nogle af de mest populære gratis kortspil som for eksempel minestryger er fantastiske puzzles. De er et redskab til hjerne gymnastik. Disse gratis online spil er hjernepuslespil som kan hjælpe dig med at forbedre dine koncentrations evner og huske bedre.

Dette er ikke bare en dårlig undskyldning for at kunne lægge en ekstra 7 kabale eller tage et par ekstra spil Mahjong nej disse og andre gratis spil bliver faktisk også brugt til for eksempel behandling af personer der har haft en depression eller haft hukommelses problemer.

Især kabale, genkendelses spil som for eksempel når du skal finde par i Mahjong og matematiske spil som Sudoku er blevet bevist at kunne have positive effekter for forskellige dele af vores hjerner. Man kan næsten sige vi træner vores hjerner til at tænke logisk med nogle gratis spil og andre er til den kreative del af hjernen.

 

gratis spil. Free games and rules for 7 kabale, mahjong, hjerterfri and more.

🕷 Mest populære Gratis spil her hos Liss.

Jeg går meget op i at Liss.dk ikke er fyldt med dårlige spil og at man kan spille de mest populære spil herinde helt gratis på alle tidspunkter af døgnet. Jeg er jo ikke den mest tekniske person og du kan helt sikkert finde et par grammatiske fejl rundt omkring.

Heldigvis har jeg en søn jeg kan overtale til at hjælpe med at det tekniske så spillesiderne virker 99,9% af tiden og at 9 ud af 10 gange så loader hjemmesiden også super hurtigt. Hvis du dog stadigvæk har lidt problemer med nogle af de gratis spil så kan du altid kigge forbi vores Facebook gruppe som hedder Liss.dk og her er alle velkomne.

Gratis kortspil 👑 De populære online spil med kort!

7 Kabale var det allerførste gratis spil jeg investerede lidt af min pension på, at få installeret her på Liss.dk men foruden at være mit aboslut favorit kortspil, ja faktisk mit all time favorite af alle spil der findes så er det også det mest spillede kortspil i hele verden.

Du kan spille dette fantastiske gratis spil ved at kigge forbi min side med 7 kabale eller du kan finde den i oversigten over spil her hos Liss.

 

Spil gratis kort online uden forstyrrelser

Den version af kortspillet jeg har her på siden er den klassiske version of kortspillet som også er kendt som Klondike Solitaire og i England og Tyskland kalder spillerne det for Patience. I denne version af kabalen kan du følgende:

  • Spille så mange kabaler du har lyst til.
  • Starte forfra med et enkelt tryk hvis din 7 kabale driller.
  • Tage en kaffepause fra kabalerne uden at få straf points. Eneste minus bliver din tid i kabalen.
  • Udfordre dig selv til at blive bedre til dette super populære kortspil. Tidstagning og points.
  • Have masser af sjov og spas med at udfordre din hjerne.

Du kan lære meget mere om dette populære kortspil hvis du kigger forbi vores sektion med 7 kabale spillet. Her kan du foruden at spille gratis også finde informationer såsom regler og tips og tricks til spillet.

 

Mahjong mere end bare et simpelt brætspil!

liss-spiller-gratis-mahjong

Jeg er superstolt af at kunne præsentere et gratis mahjong spil her på Liss.dk.

Min søn har endelig fået et Mahjong brætspil til at virke her på hjemmesiden. Det tog lidt tid men dette brætspil som for mange mennesker er meget mere end bare et spil er endelig tilgængelig og 100% gratis at spille.

Den version du kan spille her er imod dig selv og er en form for trænings Mahjong som man godt kan sammenligne lidt med kabaler hvis du ser væk fra det faktum at det ikke er et kortspil. Vi har forskellige sværhedsgrader så du kan blive god nok til at udfordre familien til hvem der skal ordne haven eller rydde op i skuret!

Spil Minestryger Online. Byens bedste Puzzles!

Det tredje mest spillede game her på Liss.dk

Minestryger er meget nyt for mig men min søn overtalte mig til at give det en chance og ligesom brugerne af alle de gratis spil her på siden så er jeg også blevet forelsket i spillet. Minestryger udfordrer den bagerste del af din hjerne som har med occipital lapperne at gøre.

Man kan sige det er hjernens synscenter.

 

Spil Sudoku helt gratis og husk kaffe og kringler!

Gra Spil. spiller kort. bedste online kabaler.

Alle de historier jeg kan fortælle omkring dette fantastiske matematiske spil som er virkelig god hjerne gymnastik. Hvis du får tid så smut forbi min blog. Foruden at handle om de mest populære gratis spil og puzzles så fortæller jeg også historier fra mit lange liv.

Nu vi snakker om sudoku så får jeg helt lyst til at tage et spil.

Bryg en kop kaffe eller find en pose vingummibamser frem og begynd at kigge lidt rundt på Liss.dk og se om du ikke kan finde et nyt favorit spil at gå i gang med. Jeg lover at jeg snart opdatere hjemmesiden med endnu flere spil og godter vi alle kan hygge med.

Du kan også kigge forbi min Facebook gruppe som hedder HyggeSpil og vi bider ikke og du er altid velkommen.