🌈UNO Online - Gratis Spil

Leder du efter et rigtig hyggeligt spil du kan slappe af med så prøv mit nye UNO spil som jeg lige har fået sat op helt gratis.

Hvis du allerede kender alt til UNO så kan du bare gå i gang med spillet herunder, men hvis du lige skal have genopfrisket de sjove UNO regler så har jeg skrevet en fin UNO guide længere nede på siden.

Spil Uno gratis her hos mig – Unospil er ren nostalgi!

UNO – Spillets sjove farverige komponenter

Flotte UNO spille kort, farverne jeg elsker.

Det klassiske UNO spil består af forskellige korttyper du bør kende når du skal spille Gratis Uno Online og gerne vil vinde ligesom mig 😉 Helt overordnet består UNO af kort i 4 forskellige flotte farver, Blå, Gul, Rød og Grøn, og de findes i særlige udgaver der kan forskellige snedige ting undervejs i det populære spil.

Følgende UNO kort er med i spillet:

Inden spillet startes så blandes disse farverige UNO kort og der uddeles 7 stk. til hver spiller og det øverste kort i den resterende stak vendes, og dette kort definerer begyndelsen på “afsmidningsbunken” – Læs videre for at forstå mine officielle UNO regler.

 

UNO Regler – Husk at sige UNO!

Når alle spillere har fået deres 7 kort så gælder spillet om at man kommer af med alle sine UNO kort så hurtigt som muligt og dette kan ske på følgende måde:

Hver spiller skal nu smide et kort der matcher tallet ELLER farven på det øverste kort i “afsmidningsbunken” – Spilleren kan også vælge at smide et af sine ‘Specialkort’ (mere om disse kort senere) – Hvis man ikke har et kort der kan smides så skal man trække et kort fra bunken, og dette forøger så ens UNO hånd, dette skal du derfor prøve at undgå! – Det er tilladt at smide dette nye kort med det samme hvis det passer ind i “afsmidningsbunken”. UNO er et meget socialt spil, og når jeg holder en pause fra min SyvKabale så er det et spil jeg ofte spiller som et forfriskende indslag i hverdagen.

Spillet starter efter tur i urets retning, men retningen kan senere ændres via det sjove “Retningsændrings kort”.

For at vinde spillet skal man som sagt af med alle sine kort, men meget vigtigt er det at huske denne sjove UNO detalje – Når en spiller sidder tilbage med ét kort tilbage skal han/hun huske at sige UNO!, hvis dette glemmes så kan andre spillere påpege dette og spilleren får en straf og skal nu tage 3 nye kort op fra bunken!! – Dette kan være meget træls, så husk at sige UNO! (Det gælder også dig Hjørdis! :-))

Hvis du slipper afsted med at have ét kort uden at sige UNO, fordi de andre spillere sidder og ‘sover’ så er det bare fint, det giver altså ingen automatisk straf.

 

UNO er ren nostalgi og det er et helt gratis spil

 

UNO Specialkort og deres betydning:

Det der gør UNO Online Spil så sjovt er disse sjove Specialkort, som kan lave lidt god sjov og ballade i spillet.

 

Det bedste kort i UNO spillet

Hvordan spiller man UNO på den gode måde?

uno spil og hvidvin

Når man hygger sig med UNO spil, så synes jeg godt man kan tænke lidt på de andre spillere for er der dårlige tabere i gruppen kan det godt give lidt dårlig stemning hvis man tryner sine medspillere som det skete for en i min veninde-gruppe-tur til Provence i 2003, jeg skal ikke nævne navne, men en fra gruppen havde fået rigeligt med hvidvin og glemte adskillelige gange at sige UNO! Vi morede os meget over dette for til sidst sad hun med 26 kort på hånden og vi lo så tårerne trillede ned af kinderne 🙂 – Dette var dog ikke ligeså sjovt for U**a og vi så hende først 3 dage senere da vi skulle se Verdon-kløfterne og lavendelmarkerne.. Vi har ikke spillet UNO siden men det er jo sådan reglerne er for spillet.

Du kan spille gratis UNO med 3 andre spillere

 

UNO Online Spil – Sådan tælles der point

Når i har fundet en vinder skal der tælles point – Dette kan gøres på flere måder men jeg holder mest af versionen hvor det gælder om at nå 500 point først.

I denne version tæller hver spiller sine tilbageværende kort op ud fra disse kategorier af kort:

Den samlede sum gives så til vinderen af spillet og et nyt spil kan startes. Jeg er altså vild med dette farverige og sprudlende kortspil. Husk du kan spille det helt gratis i min internet UNO version.

UNO regler og strategi hos Liss

 

UNO Online – Videoguide