♣️Tripeaks Kabale - Den intense og udfordrende Kabale.

Tripeaks Kabale er et kabale spil jeg spiller når der skal fart over feltet, et spil Gratis Tripeaks Kabale foregår hurtigt og intenst.

Her på min gratis spille side vil jeg give dig en grundig introduktionen til Tripeaks Kabale som nærmest er ukendt i Danmark.

I udlandet kaldes kabalen for “Tripeaks Solitaire” hvilket oversat til dansk betyder noget ala “De Tre Tårne – Kabale” – Jeg synes det er et flot navn til dette spil men desværre er spillet ikke rigtigt kendt herhjemme som feks 7-kabale, jeg forsøger at udbrede kendskabet igennem min hjemmeside med Gratis Kabale Spil.

Hvordan spiller man Tripeaks Kabale?

Tripeaks kabale er måske opkaldt efter dette bjerg

Tripeaks minder lidt om Pyramide Kabale da man starter med at lave 3 små Tårne eller Pyramider med ialt 28 kort, (samme antal som Pyramiden i Pyramide Kabale) – Men her stopper ligheden – I Tripeaks Kabale er kun den nederste række i Tårnformationen synlig og resten af kortene er vendt med billedsiden nedad. Flere vil også sige at Tripeaks minder om Golf Kabale hvilket jeg også nyder at spille.

 

Regler i Tripeaks Kabale?

Reglerne for Tripeaks er ret simple – Det gælder om at fjerne alle kort fra de 3 tårne, og dette gøres ved at flytte et kort fra Tårnet ned til Elimineringsbunken. Et træk er kun muligt hvis kortet er én højere eller én lavere i kortværdi end det øverste kort i elimineringsbunken. Det vil altså sige at du kan flytte med et klik en fem’er ned på en seks’er uanset kulør. Et Es er lidt specielt da det kan placeres på både en To’er eller Konge. Jeg nyder dette gratis spil sammen med noget god online kabale musik.

De tre toppe kabale er sjov og udfordrende

Hvis du ikke kan lave flere spille træk fra Tårnene har du mulighed for at vende ét kort af gangen fra ‘bunken’, dette skal du dog være varsom med da hele ‘bunken’ kun kan køres igennem én gang! Dette er med til at gøre denne Tripeaks Kabale meget nervepirrende og intens.

Tripeaks Kabale sådan spiller du kabalen

Tripeaks Kabale Spillet har også et fabelagtigt poinsystem som belønner de der kan lave flere uafbrudte spilletræk frem. Når du spiller Tripeaks Kabale spillet og feks flytter en 7’er ned på en 6’er efterfulgt af en 8’er og en 9’er så stiger dine points og du kan udløse en stor bonus. Sådan en bonus er noget jeg godt kan li da det gør Tripeaks kabale til et meget spændende spil.

Video guide til Tripeaks Kabale:

[youtube v=”ncpLBrzh45Y”]

 

Tripeaks Kabale – Spille Tips fra Liss.dk

Vil du mestre Online Tripeaks Kabale på mere end begynder niveau så læs mine tips herunder og jeg vil garantere at du er godt rustet til at spille som en mester.

Ryd hver af de 3 tårne så hurtigt som muligt, du vil modtage extra bonus points så snart du har ryddet én hel top!

Byg lange sekvenser – Som du ved får du flere point hvis du tænker frem i spillet, og kan du lave nogle lange 2,3,4,5,6.. sekvenser når du uafbrudt rydder kort fra Tripeaks så er det noget der batter i pointsystemet!

Mit sidse guldkorn til Tripeaks Kabale – Vælg altid det træk der vil vende flest mulige kort i toppen da det forøger dine chancer for at vinde i Tripeaks Kabalen.

I gamle dage spillede man Tripeaks Kabale hver dag