Pyramide Kabale 🔺 Spil gratis og lær reglerne (2024)

Er du klar på at blive udfordret så prøv Pyramide Kabale hos mig, det er et nyt og svært kabale spil. du kan spille Pyramide Kabale gratis her på min hjemmeside. Prøv kræfter med Pyramide Kabale herunder og jeg er sikker på du vil synes godt denne sjove kabale og spillet kan give dig mange gode stunder.

Ligesom klassisk 7 Kabale spilles Pyramide Kabale med 52-spillekort er målet er at fjerne alle kort fra pyramide formen. Kortene i pyramiden kan være svære at få til at gå opp, men det er kampen værd med svære kabaler som denne.

en-smuk-pyramide-kabaleDet der gør denne kabale anderledes end normal 7Kabale er den specielle pyramide kabale formede opsætning af spillekortene. Når først kortene er godt blandene så laves pyramide kabalen oppefra med ét kort, og i næste lag to kort, næste lang 3 kort osv indtil det nederste pyramide kabale lag med 7 kort – pyramide formen i kabalen består i alt af 28 kort. (Se billede)

De kort der er tilbage lægges i en samlet stak med billedsiden nedaf og nu kan vi gå igang med at spille Gratis Pyramide Kabale.

 

 

 

 

 

 

 

Kortene i Pyramiden – Regler & Strategi for spillet.

pyremide-kabale-spilleområde

Pyramide Kabale går ud på at at eliminere kortene i pyramide-opsætningen og bunken ved at danne par som sammenlagt giver tallet 13 – Sådan vægtes kortene:

Der skal altså dannes par, f.eks. vælger 5+8 = 13 og dette par fjernes nu fra pyramiden/bunken. Når du vælger de kort der skal danne par, så kan et kort fra pyramiden ikke vælges hvis det overlappes af et andet kort, det skal altså være frit før du kan vælge det, præcis som vi kender det fra Mahjong som du også kan spille gratis hos mig. Som du kan se er det meget anderledes end klassisk 7 Kabale, og afveksling er altid rart.

Bunken med pyramide kort vendes ét efter ét og det svære er at du kun kan køre bunken igennem 3 gange! Så det er med at lægge hjernecellerne i blød i denn udfordrende Gratis Kabale Pyramide.

Kabalen er vundet, når alle kortene i Bunken og Pyramide formen er opløst via par-dannelse.

Dine odds for at vinde er 1:50 så Kabale Pyramide er uden tvilv er kortspil du kan bruge meget tid på at lære.

 

Video Guide til Pyramide Kabale

[youtube v=”dnRlETGqHec”]

 

Pyramide Kabale – Hemmelige spil tips 😉

pyramide-kabale-hemmelige-tips

Som nævnt er Pyramide Kabale en af de sværeste gratis kabaler og spilles ofte af erfarne spillere. Modsat Napoleon Kabale som ofte går op skal du være meget heldig for at få denne kabale til at gå op, jeg har dog et par top tips til dig om spillet.

  1. Rent statistisk så kan 80% af alle kabaler faktisk gå op, men blot ét forkert træk fra dig i spillet kan gøre det nærmest umuligt at klare, så tænk dig godt om inden du laver par og flytter kort til elimineringsbunken.
  2. Når et ny spil online Pyramide Kabale starter så har du en meget større chance for success hvis du først scanner kortene i pyramide opstillingen. Hvis du f.eks. har en syv’er i toppen af pyramiden, og den ligger begravert under alle sekserne, så vil Pyramide kabale aldrig kunne gå op, i sådan en situation skal du starte et nyt kabale spil med det samme.
  3. Fjern altid Konger fra kabale pyramide med det samme da de kan fjernes så snart en er fri.pyramide-kabalen-tips

 

Pyramide Kabale – En skæbnesvanger togtur i året 1932.

mayothi-pyramide-kabale-togtur

Få kender historien bag ‘Pyramidens Land’ men her kommer den – På en togtur med den Siberiske jernbane sad unge Mayothi Smith I kupéen for arbejdende togpersonale. Han var klemt, tæt og sulten, han havde sagt farvel til sin hustru igennem mange år for at tjene på toget.

Med på turen var den rige Orwen Wilde som var vild med kortspil og Orwen han havde netop lært den klassiske Napoleon Kabale – Og gennemsyret af kådhed over at have ‘mestret’ denne lette kabale lavede han et skæbnesvanget væddemål med Mayothi. Mayothi havde nemlig overhørt hans hovmodige bemærkninger så derfor præsenterede han Orwen for Pyramide Kabale – Hvis han kunne få denne kabale til at gå op på mindre end 25 forsøg ville Mayothi overgive sig og blive hans butler for evig tid, men kunne han ikke dette ville Orwen skulle afgive et stykke jord som gave. Som du nok kan regne ud endte historien godt og Mayothi og Magdalene levede lykkeligt af Pyramide Kabalens skæbne.

Vi der elsker online Kabale spillet, tager intet for givet, vi ved at Pyramide kabalen kan fortrylle selv den bedste spiller af kabaler.