🔥Napoleon Kabale Spil Gratis Online Kabalespil

Hej kære ven, leder du efter Napoleon Kabale? Du kan selvfølgelig tage et Napoleon spil online hos mig helt gratis. Som du ved er jeg vild med Napoleon Kabale og hyggespil og vil på denne side fortælle dig alt jeg ved om gratis Online Napoleon, teknikker, regler og så vil jeg fortælle historien bag dette historiske og sjove kabale spil.

Som i andre kabale spil skal vi forsøge at arrangere kortene i den rigtige rækkefølge, det kan til tider drille men herunder vil du få mine bedste spiller tips til Napoleon Kabale. Vi mennesker har altid været vilde med at spille og spil der udfordrer hjernen samtidigt med at Napoleon kabalen giver afslapning og ro.

Napoleon Kabale Online er hyggelig og sjov.

Kejser Napoleon vil hellere spille Kabale end at slås!

Jeg holder så meget af kabaler, og Napolen Kabale er ingen undtagelse – Du har sikkert allerede en favorit kabale, måske kender du bedst til syvkabalen eller måske har du før spillet Edderkop, men der findes faktisk mange flere kabaler, de fleste finder du her på min hjemmeside.

Et af de mest populære spil hedder Napolen Kabale og det er lidt anderledes og til tider mere simpel at lægge og pga de tomme felter kan den til tider være lettere at få til at gå op. I udlandet kaldes kabalen – “FreeCell Solitaire” som hentyder til disse tomme celler. Jeg er dog mere vild med vores Napoleon betegnelse af spillet, det lyder mere historisk og spændende.

Det gode navn er opkaldt efter Napoleon, du kender måske den gamle kejser fra historietimerne? Når han i 1700 tallet bevægede sig igennem Europa med sin enorme hær var der ofte ventetid, og hvad tror du han fordrev tiden med? Han spillede selvfølgelig Napoleon Kabale. Efter slaget ved Waterloo gennemførte han 7 spil kabale i streg, alle gik op, dette var en god dag for Napoleon. Generelt var kortspil meget populært og det blev spillet dag og nat.

Kabaler handler om held men sandelig også om at have det gode Kabale-overblik, har denne Napoleon Kabale tænkt sig at gå op? Dette spørgsmål stiller alle kabale kortspillere sig, og gør du dit bedste vil det lykkedes for dig.

 

Hvordan spilles Napoleon kabale?

Som du kender det fra 7 Kabale med at man skal få 4 stakke af kort til at gå op, så gælder det samme for Napolen Kabale, dog er spillet anderledes på et par områder.

Du skal stadig bruge et almindeligt sæt spilkort uden jokere (52 kort/4 kulører).

Først blandes kortene grundigt og derefter vendes alle kort med billedsiden opad og placeres i 8 kolonner. På venstre side af disse kolonner har du fire tomme pladser/celler (heraf FreeCell på engelsk) disse tomme felter bruges som midlertidig plads til et kort. Det betyder altså at alle kort er synlige fra start i denne sjove Kabale. Du vil få point baseret på hvor få træk du kan nøjes med at foretage dig, skriv endelig dit bedtse resultat til mig så vi kan kåre en vinder!

I modsatte side af de 8 kolonner har du dine hjemmeceller med Hjerte, Spar, Ruder og Klør, det er her du skal opbygge dine stakke, og lykkedes du med det så vinder du spillet. Napoleon Kabale kan være lettere at få til at gå op da de tomme felter ofte hjælper til at kunne foretage flere træk. Dog kan man komme i knibe hvis de er blevet fyldt op, så tænk dig om inden du bruger de fire kabale felter.

Sådan spiller du Napolen Kabale

Når du starter dit kabale spil så skal du tage det nederste kort fra en af de 8 kolonner og placere dette på en af disse måder:

Modsat 7-Kabale må du kun flytte ét kort ad gangen, og det er ikke tilladt at flytte en hel stak med kort, i stedet skal disse bygges på i hjemmecellerne ét af gangen.

 

Napoleon Kabale forklares i denne videofilm.

[youtube v=”vZWvggL7IuU”]

 

 

Mine bedste tips til Napoleon Kabale

Som kabalespiller vil du opleve at du bliver bedre og bedre til at gennemskue Kabalen tidligt, jeg har ofte fået den dejlige følelse af at være i gang med et godt spil Gratis Napolen Kabale hvor alt bare går op i en højere enhed. Dog kan der være udfordringer og her er et par gode tips til dig.

  1. Var varsom med at blokere dine tomme celler, de er meget brugbare hvis du sidder fast i din kabale.
  2. Tag dig god tid, tænkt dig om så du ikke bruger for mange kabaletræk.
  3. Spil gerne med en ven, det gør det endnu mere hyggeligt.
  4. Husk at besøge min Facebook side så vi kan hygge os med Online Kabale Tips sammen.

Napoleon kabale - det klassiske spil jeg elsker

Spil Napoleon Kabale Gratis med en kær ven.

Et spil Gratis Napoleon Kabale er noget jeg ofte hygger mig med, men kabalen er også mægtig sjov sammen med en kær ven eller veninde, nogle gange laver jeg en aftale med mine gode veninder Ulla og Hjørdis via FaceBook om at vi skal starte et online kabale spil på samme tid, og så skriver vi til hinanden så snart Napoleon Kabalen er gået op og den der har fået flest point vinder æren af at være dagens kabale mester <3

Napolen Kabale er et dejligt spil til hest

Napoleon Kabale mester

Husk øvelse her hos Liss gør dig til Napoleon Kabale mester!

Man siger det tager 5000 timer at blive rigtig god til noget, jeg ved at dette passer så derfor laver jeg altid mindst én Napoleon Kabale om dagen.

Jeg afstresser med et spil Gratis Napoleon og håber du vil spille med mig her på siden. Bare giv dig god tid og læs videre eller prøv dette spændende kortspil nu.

 

Findes der andre gode kabaler?

Er du blevet bidt af kabalespil så skal du kigge videre her hos Liss.dk, jeg samler alle de bedste og sjoveste spil så vi har noget godt at hygge os med. Kærlig hilsen Liss fra Liss.dk