Edderkop Kabale kortspil – 4 Kulører

Skrevet af: Liss

Edderkop Kabale kortspil – 4 Kulører

Edderkop kabale kortspil har altid været en populær og repræsenteret tålmodighedsspil. Denne type kabale spil har altid været blandt de mest populære kabaler. Spillets oprindelse går tilbage til 1949, hvor navnet dukker op fra edderkoppens otte ben og refererer til de otte fundament stakke i kortspillet, som spilleren skal udfylde for at vinde.

Når du spiller Edderkop kabale med 4-farver (Spider 4-suits), vil du blive presset hårdt på at komme med komplette sekvenser af kort uden overlappende kulører, der ikke matcher. Bliv dog ikke frustreret. Det oprindelige mål med dit gameplay bør grundlæggende være at afsløre så mange nye kort som muligt – også selvom det betyder at blokere nogle af dine bedste stakke.

4 Farvet Edderkop Kabale er af høj sværhedsgrad

Når du har gennemført nogle runder af denne version af kortspillet, vil du langsomt indse, hvad det vil sige at blive en edderkop kabale mester. Hvis du ønsker at lære mere om edderkoppe kabalerne med fire kulører og har brug for en startguide, så skal du bare læse videre.

Denne artikel har alt, hvad du behøver for at mestre edderkop kabale med fire farver og gøre det klart for alle dine venner, at du er kabale mesteren. Tag et spil edderkop kabale gratis online her på siden.

Opsætningen af 4-farvet Edderkop Kabale

Dette udfordrende strategispil kræver følgende opsætning før du kan begynde at lægge din edderkop kabale med 4 farver:

Placer de resterende halvtreds kort med forsiden nedad for at skabe start bunken også nogle gange beskrevet som lageret som hovedsageligt er placeret i bordets øverste venstre hjørne.

4 kulører Edderkop Kabale Regler

Her er et overblik til reglerne i edderkop kabale med 4 kulører:

Som du kan se så er fremgangsmåden den samme som i andre type edderkop kabaler dog gør de 4 kulører det dog meget svært for dig at vinde.

Hvad er dine vinderchancer i 4 farvet edderkop kabale

Det burde være tydelig for enhver kabalespiller, at det statistisk set er absolut nødvendigt at rydde en række for at vinde denne type edderkop kabale spil.

Chancerne for at gøre det er cirka 5-8% som almindelig kabale spiller. Det betyder, at en ud af omkring femten til tyve spil kan vindes. Jo bedre du bliver til kabale og jo mere strategi du lærer til dine kabaler jo mere stiger din chance for at vidne også.