Effektive Tips og Tricks du kan bruge når du lægger en kabale

Skrevet af: Liss

Selvom en kabale ved første øjekast kan virke som et super simpelt kortspil, hvor der er meget lidt, du kan gøre for at forbedre dine chancer for at vinde, er der altid en håndfuld strategier, der skal give dig mulighed for at øge dine chancer for at vinde.

Så simpelt som det ser ud ved første øjekast, lige så svært kan det blive at mestre 7 kabale på et højt niveau hvor du kan udfordre de professionelle kortspillere.

Ligesom med så meget andet så gør øvelse mester også når det handler om at lægge en kabale!

Lær Kabale Reglerne

Det er vigtigt at lære 7 kabalens regler at kende. Det tager kun et par minutter, og det kan spare dig for en masse tid bagefter og i fremtiden.

Flyt altid esser og toere i dine Kabalespil

Hver gang du ser esserne eller 2’ere i dine spillekort, der gives fra bunken eller personen som styrer kortene, bør du altid flytte dem til fundamentet. De kan aldrig tilbyde dig nogen hjælp andre steder, og de vil kun gøre dit liv sværere, hvis du holder på dem eller placere den i en kortbunke som ikke er optimal.

Brug den rigtige rækkefølge når du trækker kort til 7 Kabalen

Mens du spiller kabale, så start altid med at flytte rundt på kortene som allerede er på bordet, og når alle disse træk er udtømte, skal du flytte de nye kort som du trækker ellers ender man tit med at lave fejl som resulterer i, at kabalen ikke er succesfuld.

Flyt ikke kort i din 4 kabale fundamenter!

Når du først har lagt et kort i fundamentet i øverste venstre hjørne, så lad være med at flytte nogle af disse kort.

Alt afhængig af hvilke regler du spiller efter er det heller ikke sikkert at dette er tilladt i din kabale.

Hold fokus på formålet med din kabale!

Glem aldrig hvad målet med solitaire kortspillet. Missionen her er at få alle kortene placeret i de fire fundamenter. Det er i dette øjeblik, hvor du bliver erklæret som vinder og når dit mål med kabalen.

Opnå så mange point som muligt når du udfordres i Syvkabalen!

Hvis du ønsker at blive en bedre kabale spiller og gerne vil udfordre andre spillere, så skal du vide, hvad de bedste træk vil være i forskellige situationer. Det gælder om at fylde de fire fundament stakke med det mindste antal træk for at opnå maksimum points.

Byg dine fire kabale fundamenter med omhu

Bemærk venligst, at du måske ikke er i stand til at bygge så meget op på de fire kabale fundament stakket i de tidlige stadier af spillet, og at de fleste bevægelser vil ske i de andre kort bunker.

Samtidig bør du vide, at nogle gange er det bedre at vente med at flytte kort i disse bunker, da disse kan hjælpe dig med at flytte kortene i færre træk og dermed opnå flere points.

Syvkabale holder dit sind aktivt

Vidste du at kabalespil træner din hjerne til logisk tænkning? En af de bedste måder at holde dit sind sundt på og blive underholdt på samme tid er ved, at spille kortspil.

Der er mange af dem tilgængelige, men et kortspil som aldrig bliver gammel eller kedelig er de forskellige solitaire spil. Disse kabaler tiltrækker folk i forskellige aldre og med forskellige hobby interesser, så hvorfor ikke prøve at lægge en kabale selv?

Kabaler er i bund og grund et kort puslespil. At løse disse kan føre til betydelig forbedring af din kognitive funktioner såsom hukommelse og din overordnede hjernesundhed.

Læg en gratis kabale her hos Liss.dk og se om det fanger din interesse.

Må kortene være med dig

Liss.dk