7 kabale App Gratis – Kortspil og diverse kabaler på dansk ❤️

Skrevet af: Liss

Lægge Kabaler på App, Computer og med Rigtige Spillekort

Kabale apps på mobilen, din tablet eller på computeren hvad enten de nævner 7 kabale, edderkop eller andre navne som for eksempel napoleons kabale så refererer disse gratis spil til en række kortspil, der kan spilles af en enkelt person.

En spiller behøver ikke nogen anden deltager for at starte kortspillet, da du kan spille mod spillet og udfordre dig selv. Langt de fleste udviklere af kabalespil apps baserer spillet på standard 7 kabale regler hvor der bruges et sæt spillekort med 52 kort i alt og der spilles uden jokere.

Nogle kabale variationer giver mulighed for flere sæt kort.

Dit mål i alle disse varianter af  7 kabale er, at arrangere dine spillekort ved at flytte dem over et tableau. Disse kort er normalt placeres afhængigt af værdierne af dine kort og efter farve/kulør.

Hvordan du skal arrangerer dine kort i din kabale-app afhænger af, hvilken kabale type som du spiller, da nogle af disse kortspil bruger en stigende rækkefølge, mens andre bruger en faldende rækkefølge.

Bemærk, at syvkabale har mange forskellige variationer, som jeg nævner i denne guide. Hvis du undrer dig over, hvordan du spiller dette spil og/eller hvordan du kan øge dine chancer for at vinde, så er du kommet til det rigtige sted.

Kig forbi  kabale bloggen for at lære alt om kortspil og bliv ekspert i, at lægge 7-kabale med 3 kort både online men også med rigtige kort sammen med vennerne.

Historien bag de sjove kabaler du kan finde i Google Play og Apple Store

7 Kabale (Solitaire) som du kender fra de populære kortspil i Google Play og på Apple store stammer oprindeligt fra Tyskland. Kabalespil kom først i rampelyset lige omkring 1788 efter at have spillet var blevet nævnt i en bog med titlen “Das Neue Königliche L’Hombre-Spiel”.

Nogle historikere hævder, at kabale først blev brugt som et redskab til spådom, men senere udviklede det sig til de kabale spil som vi kender i dag som kræver både strategi og tålmodighed hvis du skal vinde din 7-kabale. Selv den dag i dag er bruges kabale variationer specifikt til at spå om fremtiden.

Efter kabaler som spil og underholdning blev introduceret i Tyskland, fangede kortspillet også interesse og opnåede tilsvarende popularitet i Frankrig. Det er grunden til, at mange kabale udtryk i dag har en fransk oprindelse.

For eksempel betyder Tableau Table og Talon Hæl på fransk. Der var rygter om, at Napoleon brugte tid på at spille dette spil da han blev sendt i eksil.

I det 19. århundrede blev dette spil meget populært og blev adopteret af spillere i England, da prins Albert elskede 7 kabale. De første kabaler på engelsk blev udgivet i 1870’erne.

Kort efter nåede kabale kæmpe popularitet da kabale reglerne blev offentliggjort i en bog med titlen “Illustrated Games of Patience”. Derefter blev spillet populært på verdensplan. Microsoft udviklede den første digitale version, der kunne spilles digitalt.

De mest Populære typer Kabale Apps og Spil

Her er de mest populære og vigtigste typer af kabalespil som du kan spille på både elektroniske enheder eller med rigtige spillekort. Disse kan også findes på alle de populære mobil platforme og kan også spilles uden download af apps på sider ligesom Liss.dk:

  1. Gammeldags Syvkabale som oprindeligt hedder Klondike Solitaire er stadig den mest populære slags kabale-spil som du kan spille på mobilen.
  2. Emperor Solitaire ligner rigtigt meget det klassiske edderkop kabale som rigtig mange danskere elsker, at spille.
  3. FreeCell er en kabale variant som blev opfundet i 1980erne. Denne type spil er stadig meget populære.
  4. Bowling 7 Kabale er en type kortspil som vokser rigtigt meget i popularitet især som mobilspil på Google Play.
  5. Yukon kabalen er ikke helt så populær i Danmark men i udlandet elsker spillere denne solitaire variant.
  6. Spider Solitaire er en lidt mere udfordrende version af standard 7-kabale.
  7. Napoleon spillet fordobler det antal kort, der bruges i edderkop kabalen.

Disse 7 typer kortspil er dem du ser allermest blive udviklet både mobil og pc spil. Når det kommer til kabale med rigtige kort så er det edderkop og klassisk 7 kabale med kun 1 kort af gangen som spilles allermest og som anses for, at være de bedste kabaler.

Edderkop kabale ❓ Napoleon kabale ❓ Hvilket kabalespil skal du vælge❓

 

En god kabale har mange fordele for krop og sind. Udover at hjælpe dig med at fordrive tiden når du keder dig eller venter på noget, kan det øge dit fokus, din tålmodighed og din kognitive funktion.

Men selvom mange anser 7-kabale for, at være et nemt spil, så kan kortspillet stadig være udfordrende. Derfor er det essentielt, at du mestrer reglerne og bruger så meget tid, som du har brug for, at lægge din kabale så du kan vinde.

Brug også de tips og tricks, som du kan finde her i artiklen og på kabale bloggen, når du spiller dette sjove spil. Husk dog, at nogle kabalespil forbliver uovervindelige. Derfor, hvis du ikke kan finde en løsning så bland kortene og prøv igen med et nyt spil.

Så der har du det. Næste gang du keder dig og er klar til en udfordring, kan du have det sjovt på egen hånd med dette spil. Solitaire kan være spændende og vanedannende, når først du mestrer stykket.

Kig forbi Liss.dk eller vores HyggeSpil gruppe på facebook hvor vi alle elsker at lægge 7 kabaler.

God fornøjelse!

Liss