Sådan spiller du kabale på arbejdet uden at nogen finder ud af det!

Skrevet af: Liss

Kabale spil på arbejdet er ikke en dårlig vane

Sandsynligvis til ingens overraskelse, så er vi store 7 kabale fans her på hjemmesiden. En af de bedste dele ved de klassiske kabalespil er, hvordan spillene kan hjælpe en når man keder sig eller har brug for inspiration eller en kort pause fra det arbejde man har gang i.

7 kabale er også den perfekte tidsfordriv mens man venter på reklamerne bliver færdige mens man venter på favorit tv serien eller film på TV skal starte igen. Eller hvad med når du venter på at en gryde koger færdig eller vasketøjet mangler 10 minutter tilbage inden du skal have tøjet over i tørretumbleren.

I dit hjem er det let at tage et spil kabale, men hvad med alle de gange, du venter på arbejdet eller har brug for en kort pause fra jobbet uden stress. Du ved, venter på svar fra et møde, eller når du venter på at få svar på en e-mail eller telefon opkald?

Du kan ikke bare fyre 7 kabalen op, da det i denne tid med åbne kontorer kan se dårligt ud i din chefs øjne. Det er nemlig ikke alle chefer som har opdaget at et spil kabale kan booste medarbejdernes moral og produktivitet.

Kabale er spillet, du bør spille i arbejdspauserne

kabale er et af de klassiske kortspil, der altid har været sjovt at spille på grund af det faktum, at kortspillet giver en følelse af ro og kølighed, som de fleste af os har brug for, når vi er ængstelige eller bekymrede.

Syvkabalen (solitaire) er et af de spil, der har været en del af næsten alles liv på et tidspunkt. Det være sig vores barndom, hvor de fleste af os plejede at spille dette på vores microsoft computere eller i vores voksne liv, når vi lige har haft brug for 10 minutters alenetid efter en lang dag på jobbet eller larmende børnebørn.

I arbejdspauser kan du blive stresset eller måske kede dig, og det kan påvirke din produktivitet. Du vil ikke være i stand til at arbejde og fungere, som normalt, og du har brug for noget til at tage dit sind væk fra de kedelige rutiner og bare opnå en følelse af ro.

Solitaire fjerner dit sind fra ting, der gør dig stresset og bekymret og her er nogle grunde til, at kabale kortspil er det perfekte værktøj til at få lidt overskud fra dine arbejdspauser:

Solitaire giver dig tiltrængte pauser

Alle slags personer kan kan blive trætte og stressede, når de arbejder i mange timer. Dette kan ikke kun påvirke deres produktivitet, men også påvirke deres mentale sundhed, fordi mennesker ikke er robotter, og vi har brug for pauser en gang imellem for at forblive produktive og holde hjernen i form.

De fleste mennesker lægger ikke stor vægt på deres mentale sundhed, og det er en fejl hvis du spørger de fleste fans af kabalespil som allerede har indset fordelene ved kortspillet.

Mental sundhed er meget vigtig, og at arbejde utrætteligt i en lang periode kan påvirke dit mentale helbred. Du har brug for noget til at tage tankerne væk fra alt negativt, og du kan spille 7-kabale en gang imellem i dine arbejdspauser for at holde dig i form og få de tiltrængte mentale pauser. Kan du huske alle de grundlæggende 7 kabale regler – Du kan altid kigge forbi bloggen som har alt om kortspillet.

Kabalerne forbedrer din produktivitet

En persons produktivitet påvirkes i høj grad af at arbejde utrætteligt i lange timer. Når du holder en kort pause, kan det ikke kun forbedre dit produkt, men det kan også hjælpe dig med at holde fokus.

At genopfriske dit sind med et hurtigt spil kabale kan hjælpe dig med at holde fokus og også hjælpe med at forbedre produktiviteten og dit gode humør som kan smitte af på de andre medarbejdere, og det ville ikke være tilfældet, hvis du fortsætter med at arbejde uden at tage en kort pause og gøre noget for at genoplade din hjerne.

Syvkabalen kan få dig i godt humør

Nogle gange kan arbejdet ramme dig hårdt og ødelægge dit humør. Du har brug for noget til at tage tankerne væk fra det og komme tilbage i godt humør.

Når du er i dårligt humør, så er det bedre at tage et spil kort end at lade din vrede og frustrationer gå ud over dine kollegaer på jobbet som jo ikke har gjort noget forkert og i mange tilfæde er ligeså stresset som dig selv.

En omgang 7 kabale hjælper med at bekæmpe kedsomhed

Kabaler er et af de unikke spil i verden, som kan hjælpe dig med at bekæmpe kedsomhed på alle dage af året. Klassisk kabale har omkring 540 forskellige versioner inklusive populære kortspil variation som Napoleon (FreeCell), Klondike, og Edderkop Solitaire.

Det kan ikke siges nok men 7 kabale holder virkeligt dit sind aktivt på en god og produktiv måde gennem en let, stressfri udfordring, der vil helt sikkert holder kedsomheden væk!

Så næste gang, når du føler dig ufokuseret, keder dig eller uproduktiv på arbejdet, kan et klassisk solitaire spil være alt, hvad du behøver for at reboote din dag med bedre humør og produktivitet.

Sådan spiller du kabale uden din boss bliver bekymret

Hvis din boss er af den gamle type så kan vi anbeale at du altid har et excel ark åbent eller måske word dokument så du let kan skifte mellem disse og din 7 kabale så din chef ikke bliver mere bekymret end nødvendig!

Husk alle de bedste strategier og kabale træk så dit humør kan blive endnu højere når du vinder flere af dine spil.

Må kortene være med dig og humøret højt.

Liss.dk