Edderkop Kabale for begyndere – Sådan kommer du i gang

Skrevet af: Liss

Edderkop Kabale – En strategisk guide til begyndere

Edderkop Kabale er et kendt kabalespil, som er blevet meget populært, siden Microsoft begyndte at inkludere det gratis med Windows i både stationære og bærbare computere. Det er dog lidt svære end almindelig 7 kabale, og derfor er der mange mennesker som skriver til mig her på bloggen og gerne vil vide, hvordan de kan øge deres chancer for at vinde.

Målet med Edderkop Kabale er at bygge en stigende kulør rækkefølge i fundamentet. Men det er nemmere sagt end gjort! Især når man spiller med fire kulører, kan det virke næsten umuligt at fuldføre kortspillet.

Men der er edderkop kabale strategier, du kan bruge hvad enten du spiller edderkop kabale gratis online for sjov eller er en seriøs kortspiller til at øge dine chancer for at vinde markant flere spil.

Hemmeligheden bag at vinde Edderkop Kabale

Det er simpelt! Tomme kolonner er nøglen til success i alle typer af edderkop kabaler som du kan spille enten online eller med rigtige spillekort i dit eget hjem.

Det første mål med din Edderkop Kabale er at få en tom kolonne. Målet derefter er at forsøge at få endnu en tom kolonne. Når du har to tomme kolonner, begynder spillet at blive vindbart, men hvis du kan, så prøv at danne endnu en tom kolonne.

Når du har tre eller fire tomme kolonner, har du en meget god chance for at vinde, medmindre du får en ekstremt uheldig række af kort.

At få den første tomme kolonne er dog tit den sværeste del af din kabale. Det første træk, du bør foretage i spillet, er det højeste kort, der kan spilles. Hvis du får et valg, så spil fra stakken på højre side, da de seks højre stakke starter med et kort mindre.

Rækkefølge eller prioritet i din edderkop kabale

Derefter spiller du kort i denne rækkefølge eller prioritet baseret på følgende spilteori til edderkop kabale:

Når en kolonne er tom i Edderkop Kabalen

Når en kolonne er tom, ændrer spillets fokus sig lidt. Der er nu tre nye edderkop kabale hovedmål hvis du er seriøs med dine kortspil. Disse tre nye mål i din edderkop kabale er som følger:

Et overordnet princip på dette tidspunkt er at forsøge at holde de tomme kolonner. Tomme kolonner giver dig mange flere valg i edderkop spillet, og så vidt det er muligt, vil du kun midlertidigt fylde dine tomme kabale kolonner. Kender du historien bag Edderkop kabale og hvorfor spillet er så populær eller de bedste strategier til at vinde spillet? Hvis ikke så kig forbi min blog.

Hvordan rydder du op i din Edderkop Kabale

Det første mål for anden fase af edderkop kabale spillet er at “rydde op”. Dette er min betegnelse for at omarrangere kolonnerne, så de bliver til kulør følgere som bare er en smart betegnelse for du har en optimal rækkefølge af spillekort og kurlør.

For eksempel, forestil dig at du har to edderkop kabale kolonner. Den første har:

og den anden kabale kolonne har:

Vi kan midlertidigt bruge den tomme edderkop kolonne til at omarrangere kolonnerne, så de bliver til:

Og så får vi også:

Alt dette opnås i edderkop kabalen ved, at vi flytter kortene på følgende måde:

Det vigtigste at bemærke her er, at efter vi har ryddet op i denne sekvens. Det vigtige du bør lægge mærke til ved denne kabale manøvre er, at den tomme kolonne stadig tom i vores edderkop kabale.

Dette er afgørende, fordi vi altid skal holde vores kolonner tomme, når det er muligt.

Hvordan Omarranger du din Kabale

Efter vi har ryddet op i alle de kulør rækkefølger, som vi kan finde, så er det næste mål at omarrangere kolonnerne. Dette indebærer simpelthen at flytte alle kulører, vi kan finde, til at danne længere kulør rækkefølger i vores kabale.

Hvis flytning af sekvensen vil udsætte et nyt kort eller et kort, der ikke er en del af sekvensen, så flytter vi den altid. Resten af tiden er det en skønsmæssig vurdering, baseret på om den nye sekvenser vil have samme kulør, samt hvilke andre kort der holder spillet op på dette tidspunkt.

Hvordan udsætter du nye kort i Edderkop kabale

Til sidst forsøger vi at udsætte nye kort, samtidig med at vi prøver at holde vores tomme kolonne fri. Vi gør dette ved at bruge fler niveau-undo:

Det vigtigste er, at skabe tomme kolonner og forsøge at holde dem tomme! Vil disse strategier hjælpe dig med at vinde hver gang? Nej, det vil de ikke. Er der bedre strategier? Ja, og du vil sandsynligvis komme op med nogle af dine egne, efterhånden som du spiller edderkop kabalerne noget mere.

Men de ovennævnte strategier bør give dig et godt grundlag for at hjælpe dig med at begynde at vinde flere spil. Jeg håber, du vil nyde at spille Edderkop Kabale og opdager, hvor fascinerende og udfordrende spillet kan være.

Husk, at selvom disse edderkop kabale strategier kan hjælpe dig med at øge dine chancer for at vinde, er spillet stadig en udfordring og kræver tålmodighed og øvelse. Prøv at have det sjovt, mens du spiller, og lad dig ikke slå ud af tab eller uheldige træk.

Jo mere du spiller, jo mere vil du lære, og jo bedre vil du blive. Jeg håber, at denne kabale guide har været nyttig for dig, og at du vil have glæde af at bruge disse strategier til at vinde flere Edderkop Kabale spil.

Held og lykke med spillet!