Edderkop Kabale Strategi → Avancerede Tips og Tricks 🕷️

Skrevet af: Liss

De bedste Edderkoppe Kabale Kabale Strategier

En nem måde at tabe mange spil i din edderkoppen kabale på er blot at spille det første træk, der ser ud til at være et godt. Ofte vil der være et bedre træk.

Undersøg forskellige muligheder og afgør, hvad der er mest sandsynligt, der vil bringe dig på den korrekte kurs til sejr. Selv når et bedre edderkop kabale træk er fundet, kan der findes et endnu bedre og matematisk korrekt træk som du kan lave i kortspillet.

Planlæg træk i din Edderkoppen Kabale

At spille 100% tilfældigt når du lægger din edderkop kabale vil sandsynligvis ikke resultere i mange vundne kortspil.

Forsøg i stedet på, at finde en kombination af på hinanden følgende træk som du kan lave, der opnår nogle nyttige fremtidige træk, såsom at vende et skjult kort eller reducere antallet af pauser mellem løbene rækkefølge eller se om du kan fuldføre en enkelt kulør i din edderkoppe kabale.

Du bør dog altid være opmærksom på omkostningerne ved at nå målet, såsom tabet af en tom edderkop kolonne eller for mange af en type kort i én enkelt kolonne.

Oftere end man skulle tro, er det muligt at opnå mere end ét mål samtidigt.

For eksempel, hvis et kabale træk er lavet i den korrekte rækkefølge i din edderkoppen kabale, så er det ofte muligt at garantere et kort vendt i mere end én kolonne, mens et forkert træk vil ødelægge kort rækkefølgen i flere kolonner.

Normalt bør du spille den kombination af træk i din edderkoppe kabale, som resulterer i flest kort som bliver flyttet i længden, men hvad kort du bør opgive her og nu bør også være med i dine overvejelser som en god kabale spiller.

Det er også vigtigt at du kender reglerne til spillet og ved hvordan man spiller edderkop kabale.

Edderkop Kabalen → Giv ikke så let op

Mange spillere stopper og starter med at spille edderkop kabale helt forfra, når det ser ud til, at der er en mulighed for at de taber især når de spiller den populære edderkop kabale online.

Imidlertid kan mange edderkop kabaler vindes fra vanskelige positioner og endda nogle fra, hvad der ligner umulige positioner når du prøver at lægge edderkop kabalen.

Faktisk er nemme sejre relativt sjældne på hvis du spiller på en sværhedsgrad med 4 forskellige kulører. Så hvis du vælger at give op for hurtigt så kan det tage rigtigt lang tid at vinde din edderkop kabale.

Edderkop Kabaler → Find det bedste træk

For at vinde den højeste procentdel af dine spider solitaire spil, bør du konstant spille det træk, der med størst sandsynlighed vil føre til en sejr.

Men ofte er der desværre ingen gode muligheder når du prøver at lægge kabalen. I disse tilfælde skal du tage dig god tid og spille det træk, som du føler mest sandsynligt vil gøre mindst skade, hvilket svarer til det edderkop kabale træk, der med størst sandsynlighed vil føre til sejr i kabalen.

Prøv at spille Edderkop Kabale optimalt i start fasen

I det mindste i de første par spillerunder bør den oplagte edderkop kabale strategi for dig være, at forsøge at tømme en kolonne i kabalen.

Faktisk kan næsten ingen spil vindes uden at du først tømt en eller flere kolonner i edderkop kabalen hurtigst muligt.

En metode til at opnå dette på er ved at fokusere på en enkelt kolonne af gangen og så gøre alt hvad du kan for at nå dit mål.

En anden edderkoppe kabale strategi er at holde nogle træk tilbage, der kan hindre adgang til nogle skjulte kort.

Det bedste råd matematisk er generelt at satse hårdt på en enkelt eller 2 kolonner af gangen. Vær dog opmærksom på, at dette ofte kan give bagslag. Du ønsker måske at eksperimentere med nogle strategier først.

Rækkefølgen af hvordan du flytter alle kortene betydning

Den rækkefølge, du flytter alle kortene i, gør en meget stor forskel. Ofte kan det endda afgøre, om et edderkop spil vindes eller tabes.

For eksempel kan du støde på en tilstand i din edderkop kabalespil, hvor du tydeligvis kan få et kort til at vendt i en kolonne. Måske kan det opnås i kun tre træk.

Men efter mere undersøgelse opdager du, at hvis du flytter kort i en anden rækkefølge, idet du tager fem træk i stedet for tre, så kan du ikke kun vende det skjulte kort, men også sikre, at et skjult kort i en anden kolonne kan vendes.

Gratis Edderkop → Flyt kort med et formål

Prøv at modstå at spille et træk i din edderkop kabale, simpelthen fordi trækket er for indlysende. Ofte kan det betale sig at give afkald på at flytte et spillekort alt for tidligt i kabalen.

For eksempel kan du have tidligt have muligheden for at spille de hjerter 6 på en syver.

Trækket i din edderkop kabale ser uskyldigt ud, så du vælger at flytte kortet. Lidt senere vender du det sidste skjulte kort i en kolonne, som tilfældigvis er en ruder seks og nu har du ikke den samme mulighed.

Ydermere bliver din generelle vinderchance forbedret når du vælger kun at tømme en kolonne af gangen.

Situationer som denne kommer selvfølgelige også an på de mange forskellige sværhedsgrader du har i kabalen dog kan disse generelle kabale strategier meget ofte stadig være forskellen mellem en sejr eller et nederlag.

Desværre bemærker spilleren i rigtig mange (eller de fleste) tilfælde ikke engang, at de har begået en alvorlig fejl.

Se åbne kort i kabalen som en ressource

Et åbent spillekort er et, der er synligt og ikke har noget andet kort ovenpå i din edderkop kabale. Medmindre kortet er et es, og der kan placeres mindst et kort mere ovenpå det i edderkop kabalen.

Således skal et åbent kort, der ikke er et es, ses som et aktiv eller en ressource i edderkop kabalen der, når det er brugt, er væk. Når et kort er placeret oven på et ubrugt kort, kaldes det ikke længere for ubrugt, men kaldes i stedet for brugt.

Ideen er at bruge et kort i din kabale, ved at placere et andet kort oven på det på en måde, der bedst øger din chance for sejr.

Med andre ord, brug ikke en værdifuld ressource i din edderkop kabale, før du skal, men vær ikke bange for at bruge den, når du føler, at det er i din bedste interesse at lave dette træk.

Spild ikke en ledig kolonne i dit edderkop spil

Når en kolonne er forladt, giver den et område til midlertidigt at placere kort, mens de overføres fra en kolonne til en anden imens du prøver at lægge kabalen da det kan være svært at holde sty på alle de mange sekvenser som du kan lave i spillet.

Når en kolonne bliver tom, skal du kigge efter måder, hvorpå du kan bruge den til at flytte kort mellem kolonnerne på en fordelagtig måde. Mange har tanken at det er den forkerte bunke men tænk mere på det som en midlertidig holdeplads som kan give dig flere muligheder.

Men selv når en sådan situation er fundet, er det måske ikke i din bedste interesse at gøre det med det samme.

Studer edderkop spillets tilstand for at være sikker, og foretag trækkene, når du enten er nødt til det, fordi du er ved at lukke kolonnen, eller når det er til din bedste fordel.

At gøre god brug af ledige kolonner er en afgørende færdighed, hvis du gerne vil vinde mange af dine edderkoppen kabale spil.

Strategi til kongerne i dine edderkop kabale spil

De fleste edderkop spillere synes at tro, at en konge aldrig skal placeres i den eneste tomme kolonne, men kun udtrækkes, når mere end én kolonne er klar.

Som hovedregel kan dette være et godt råd, men ikke altid. Der er tidspunkter, hvor konger spærer for flere kolonner i spillet, at hvis noget ikke er snart flyttes, så er din edderkop kabale allerede tabt.

I disse tilfælde kan det være en god idé at placere en konge i den eneste tomme kolonne, da hvis det ikke gøres, så vil du helt sikkert tabe.

Ofte giver en handling lavet i desperation i edderkop kabalen, ofte bagslag, men i nogle tilfælde kan det faktisk betale sig. Din strategi kan være lidt anderledes når du spiller edderkop kabale med 4 kulører.

Største edderkop kabale fejl

En kæmpe fejl, som rigtig mange spillere begår, er at tro, at hele edderkop kortspillet handler om at få tømt så mange bunker på en gang som overhovedet muligt.

Din strategi i edderkop kabaler er så meget mere vigtig end du lige regner med, og især i de tidlige runder burde være din allerstørste fokus.

Et godt stykke inde i spillet, hvis det skal vindes, kræver det at du skifter gear og fokusere mere påat flytte de synlige kort rundt i kabalen i stedet for at vende de skjulte spillekort (kort med billedsiden nedad).

Det er en bedømmelse og beslutning du tager, hvornår du skifter din strategi mens du lægger din edderkoppe kabale.

Normalt kan skiftet i din kabale strategi ikke finde sted, før mindst én kolonne er blevet ryddet, men der er tilfælde, hvor en betydelig mængde af de synlige spillekort kan flyttes rundt i kabalen uden en tom kolonne.

Mangler du at få genopfriske de grændlæggende 7 kabale regler så kig forbi bloggen.

Må kortene være med dig.

Liss